Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Mobil tarifacsomagokYettel

A Vodafone mellett a VDSzSz Szolidaritás a Yettellel is megállapodott, ahol tagtársaink két csomag közül választhatnak.

Az egyik egy alacsonyabb összegű, teljes egészében lebeszélhető "Dolgozói 1" csomag 800 MB internethasználattal. A másik a korlátlan beszélgetési lehetőséget tartalmazó "Dolgozói 2" csomag 1,5 GB internet használattal. A Yettel lehetőséget biztosít magasabb adattartalmú internet csomagok igénybevételére is. Ebben az esetben csak az előfizetői csomagokban foglalt és a magasabb internet csomagok közötti díjkülönbséget kell megfizetni.

A csomagok igénybevételéhez a csatolt 3. sz. mellékletben foglalt nyilatkozat (igazolás) szükséges. Az igazolások kiadására a valamennyi területi szervezetünk és a VDSzSz Szolidaritás Központja jogosult. (A szerződés 3/b mellékletében megadott tisztségviselőink.)

Jelenleg új előfizetői szerződések megkötésére és a meglévő Yettel előfizetői csomagváltásra csak személyesen, a Yettel üzleteiben van lehetőség.

A pandémiás korlátozások enyhítésére tekintettel vidéken a korábbi nyitvatartási rendben, Budapesten még korlátozott módon. Az üzletek felkeresése előtt célszerű a nyitvatartási időt megérdeklődni. Az előfizetői szerződések megkötéséhez a fentiekben hivatkozott igazolás és személyi okmányok szükségesek. Egy tag 5 flotta-előfizetést köthet.

A kedvezményes díjak igénybevételére a VDSzSz Szolidaritás tagsági viszony ideje alatt van lehetőség. Ha a tag szakszervezeti tagsági jogviszonya megszűnik, akkor az előfizetését a Yettel más nyilvános csomagjára válthatja át.

A Yettel kapcsolattartójától kapott tájékoztatás szerint a honlapon, hírlevélben, e-mailben és egyéb módon is van lehetőségünk a csomagokat meghirdetni. Későbbiekben (járványveszély elmúlta után) személyes tájékoztatást adtak, és kaphatunk promóciós kiadványokat is.

A Yettel - a járványveszély miatt - lehetőséget dolgozott ki, hogy telefonon, vagy internetes úton is megkötésre kerülhessenek az új szerződések, vagy a meglévő előfizetések módosításra kerüljenek. (Eddig csak személyesen, üzletekben kerülhetett erre sor.)

Telefonon a 06-20-919-8815 hívószámot kell felhívni, amely számról a partner kollégák visszahívják az ügyfeleket, de közvetlenül lehet fordulni a promóciós anyagban név szerint említett négy ügyintézőhöz is és velük is lehet a szerződéskötést munkaidőben intézni.

Telefonos úton a VDSzSz Szolidaritás által kiállított igazolás nélkül megköthető a szerződés, az előfizetők adatai utólag kerülnek ellenőrzésre. (Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha arra nem jogosult köti meg a szerződést, akkor utólag üzleti előfizetésre fogja a Telenor módosítani azt, vagy a megfelelő kötbér felszámítása mellett az előfizetés megszűntetésre kerül.)

Megköthető a szerződés a Telenor honlapján is, ebben az esetben a VDSzSz Szolidaritás által kiállított igazolást, és a tag nyilatkozatát is csatolni kell.  Ezen túl tagjaink az igazolás eredeti példánya és a 3.a melléklet szerinti nyilatkozattal továbbra is megköthetik a szerződéseket a Telenor üzleteiben is.

Telefonos, vagy internetes előfizetés esetén a SIM kártya és az esetleg vásárolt telefon készüléket futárszolgálat szállítja ki a megadott címre.

Kérdésed van Vodafone- vagy Yettel-előfizetéssel kapcsolatban? Hívd területi irodáinkat!

Aktuális promóció


Vodafone

A VDSzSz Szolidaritás online kódja: 1001739751

Fontos: A Vodafone 2023. március 30-ig megszünteti a flottacsomagokban lévő Pass szolgáltatásokat, melyek eddig ingyenes internethasználatot biztosítottak bizonyos oldalakra.

A Pass szolgáltatások helyett a Vodafone megemeli az egyes flottás csomagokban lévő internet keretet, az alap csomagunkban 7 GB-ra, az extra csomagban pedig 12 GB-ra. A korlátlan internetet biztosító prémium csomagot a változás nem érinti.

Kérdésed van? Hívd területi irodáinkat!

15 éve együtt a Vodafone-nal!

2004-ben jött létre együttműködési megállapodás a VDSzSz Szolidaritás és a Vodafone mobilszolgáltató között. A Vodafone volt az egyetlen szolgáltató Magyarországon, amelyik hajlandó volt flotta szerződést kötni olyan feltételekkel, hogy tagjaink korlátlanul, extra költségek nélkül beszélhessenek egymással úgy, hogy nem kért anyagi kötelezettségvállalást a nem fizető tagokra.

Az elmúlt 15 év alatt rengeteg minden változott, a hang- és sms alapú szolgáltatás kibővült az internettel, az árak csökkenése mellett egyre több szolgáltatás került a csomagba. Három különböző összetételű és áru csomag közül is választhattok. Ma már nem csak tagjaink, hanem hozzátartozóik is csatlakozhatnak a flottához anélkül, hogy tagjainknak kellene az előfizetéssel kapcsolatos terheket felvállalni. Tartozz Te is közénk! Csatlakozz a VDSzSz Szolidaritás flottájához!

A VDSzSz Szolidaritás flottaszerződéséhez szükség van a VDSzSz tagkártyára, vagy az azt helyettesítő papíralapú „Tagsági kedvezmény igénybevételére szóló” igazolásra. Az igazolást a VDSzSz Szolidaritás területi vezetőitől, valamint az irodavezetőktől kérheted. Az „átszerződést” a Vodafone márkaképviseletein az előfizető intézheti személyazonosságát igazoló igazolvány birtokában. Amennyiben korábbi flottáinkhoz tartoztál (pl: LIGA), akkor a telefonos ügyfélszolgálaton (1270) keresztül is lehet szerződést módosítani.

Kérdésed van Vodafone- vagy Telenor-előfizetéssel kapcsolatban? Hívd területi irodáinkat!

Aktuális promóció

Letölthető dokumentumok: