Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Üdülés


Független Rendőr Szakszervezet apartmanjai (Hajdúszoboszló és Harkány)

Hajdúszoboszlón és Harkányban 4-4 összkomfortos, saját garázzsal rendelkező, egész évben üzemelő apartman várja tagtársainkat. Az apartmanok a helyi strand- és gyógyfürdőktől néhány perc sétára helyezkednek el, a legtöbb apartman maximum 4 felnőtt (illetve gyermekesek esetén 2 felnőtt és 3 gyermek) üdüléséhez vehető igénybe. Tagtársaink zavartalan pihenését légkondicionáló berendezés, felszerelt konyha és színes televízió szolgálja.

Az apartmanokat a turnus első napján 12.00 órától 17.00 óráig lehet elfoglalni, és a turnus utolsó napján 09.00 óráig kell elhagyni.

A térítési díj nem tartalmazza a helyben, készpénzben fizetendő idegenforgalmi adót. Az adó mértékéről és az érintettek köréről a gondnokoknál lehet érdeklődni.

Jelentkezni Máté Istvánné Andreánál: 06/70-383-9248, mate.andrea[kukac]vdszsz.hu lehet, aki a hajdúszoboszlói és harkányi apartmanok áraival kapcsolatban is tájékoztatást ad.

Az FRSZ-üdülők igénybevételének szabályai ide kattintva olvasható el, jelentkezési lap itt!

HAJDÚSZOBOSZLÓI APARTMANOK:

A Szurmai utca 26. és a József A. utca 6. szám alatt találhatók. Mindkét apartman a fürdőkomplexum közelében helyezkedik el, legfeljebb öt fő (az egyikben csak 4 fő) üdülésére alkalmas. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját a Karácsonyné Hákli Gyöngyi gondnokkal kell egyeztetni: 06 (70) 453 3890

hajduszoboszlohajduszoboszlohajduszoboszlo

HARKÁNYI APARTMANOK

A Kossuth Lajos utca 61-63. szám alatt találhatók, a gyógy- és strandfürdő közelében. Az apartmanokban maximum öt fő (illetve az egyik kisebb apartmanban csak 4 fő) üdülhet. Az érkezés és a távozás konkrét időpontját Szél Józsefné, Zsókával, a gondnokkal kell egyeztetni: 06 (30) 743 7055

harkanyharkanyHarkany


Letölthető dokumentumok: