Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Köszönetet mondtak a postások a vasutasok, tagtársaink szolidaritásáért!


"Most üzenetet küldtetek sokaknak, hogy ezt a munkát saját környezetünk komfortjából kilépve is végezni kell a mai célokért, a hosszútávú sikerekért a közös érdekek mentén." Négy postás érdekképviselet nevében köszönte meg Tóth Zsuzsanna, a Postás Szakszervezet elnöke a vasutasok augusztus 6-i szolidaritását Halasi Zoltánnak, a VDSzSz Szolidaritás elnökének írt levelében. 

A sztrájkbizottság szóvivőjeként négy érdekképviselet vezetői és tagjaink nevében tolmácsolom köszönetemet, hogy 2020. augusztus 6-án kék szalaggal demonstráltok a postások érdekében folytatott bértárgyalás sikeréért. Megtisztelő akcióval támogattok bennünket. Bízom benne, hogy az országban működő szakszervezeteknek is példaértékűvé válik a kezdeményezés. Elkerülhetetlen, hogy a szakszervezeti munka egyiik lényege, a szolidaritás, az összefogás megfogalmazódjon, megtestesüljön többször, több helyütt.
Most üzenetet küldtetek sokaknak, hogy ezt a munkát saját környezetünk komfortjából kilépve is végezni kell a mai célokért, a hosszútávú sikerekért a közös érdekek mentén.

Kívánok nektek is a legjobbakat!

Letölthető dokumentumok:

Halasi_Zoltan_koszonet_20200806.pdf