Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ismét lehet jelentkezni a MÁV Zrt. és a Vasútegészségügyi NK Kft. által közösen szervezett új Egészségügyi Szűrőprogramra!


A január időpontokra november 25-ig lehet jelentkezni. 

A szűrésen minden MÁV Zrt. munkatárs részt vehet, aki egyéb szűrőprogramra nem jogosult. A januári időpontokra november 25-ig lehet jelentkezni a

https://mavszures.vasuteu.hu/

címen.

A jelentkezésről az előjegyzésnél megadott email címre minden esetben visszaigazolás érkezik! Amennyiben a jelentkezés után 24 órával sem érkezik visszaigazolás, fel kell venni a kapcsolatot az előjegyzési felületen elhelyezett Betegtájékoztatóban megadott telefonszámon a VNK-val, és ellenőrizni a jelentkezést!

Az előjegyzés csak abban az esetben sikeres, amennyiben a jelentkezés során megadott email címre megérkezik a visszaigazoló email. A visszaigazoló emailt minden esetben meg kell tartani, mert ezzel lehet igazolni a szűrésre történt jelentkezést!

A szűrési helyszínek a VNK központjai: Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely.

További részleteket, valamint a lemondással kapcsolatos tudnivalókat megtalálható a kihelyezett plakátokon, szórólapokon, érdeklődni a humánpartnernél lehet. A szűrőcsomag egyben kezelendő, annak megbontására, a vizsgálati elemek cseréjére nincs lehetőség, azokat módosítani nem lehet.